Gratis verzending boven €35,-
Gratis retourneren
Levering binnen 2 dagen
Gratis verzending boven €35,-
Gratis retourneren
Levering binnen 2 dagen

De mooiste olijfhouten borrelplanken koop je bij Alaeon

Op zoek naar een prachtige olijfhouten borrelplank die gegarandeerd het onderwerp van gesprek is? Dan is Alaeon de plek waar je moet zijn. Onze ruime collectie olijfhouten borrelplanken garanderen een warme sfeer aan tafel.

olijfhouten borrelplanken

2 dagen levertijd

Jouw bestelling wordt na ontvangst direct verwerkt. Hierdoor ontvang jij jouw product al binnen 2 dagen!

Unieke producten

Geen enkel product is hetzelfde. Hierdoor haal jij een geheel uniek olijfhouten product in huis!

Gratis Retour

Niet tevreden? Stuur jouw product gratis terug of we zoeken naar een oplossing!

Olijfhouten borrelplank voor elke gelegenheid

Een olijfhouten borrelplank is een veelzijdig product dat perfect samen gaat met elke samenkomst, of het nu een avond met vrienden is of een chique diner. Het duurzame, natuurlijke hout brengt een zeer warme sfeer met zich mee die gegarandeerd het onderwerp van gesprek zal worden.

De olijfhouten hapjesplank is perfect voor het serveren van een selectie kazen, charcuterie, fruit en andere borrelhapjes. Het unieke patroon in het olijfhout is in elke plank verschillend waardoor u altijd een uniek en persoonlijk artikel in huis haalt. Niet alleen zijn de olijfhouten borrelplanken zeer gemakkelijk te onderhouden, het is ook nog eens een zeer duurzaam product die met de juiste zorgen makkelijk jaren lang mee kan.

Ontdek de collectie

Olijfhouten borrelplank met Sapgeul en Handvat
€ 54,95 € 45,95
Olijfhouten Steakboard / Borrelplank met Sapgeul
€ 49,95 € 42,95
Olijfhouten ontbijtplanken set van 4
€ 79,95 € 72,95
Olijfhouten Snijplank / Borrelplank met Sapgeul
€ 53,95 € 47,95
Olijfhouten Pizzaplank, Ø 32 cm
€ 51,95 € 44,95
Olijfhouten Rechthoekige Serveerplank met Tray Top
€ 30,95
Olijfhouten Serveerschaal met 3 Vakken
€ 19,90
Olijfhouten Schaal Rustiek, ca. 16 cm
€ 9,95 € 8,95
Kruidenplank en snijplank met handvat set van 2
€ 29,95
Olijfhouten Stokbroodschaal, ca. 30 cm
€ 21,50
Olijfhouten Fruitschaal met Rustieke Rand, ca. 25 - 29 cm
€ 49,95
Olijfhouten Ontbijtkom, ca Ø 16 cm
€ 24,95
Olijfhouten Hartvormige Ontbijtplank, ca 22 cm
€ 18,25 € 14,25
Olijfhouten Burgerbord Rustiek met Porseleinen Schaal, ca. 30-34 cm
€ 28,95 € 24,95
Olijfhouten Serveerplank voor Dipsauzen met 4 Porseleinen Schaaltjes
€ 39,95 € 35,95
Olijfhouten Serveerplank Met Handvat, ca. 40 - 44 cm
€ 39,95 € 32,95

Wat maakt onze olijfhouten borrelplanken zo speciaal?

Wat de olijfhouten borrelplanken zo speciaal maken is dat de planken niet alleen van prachtig en krachtig olijfhout gemaakt zijn, ze zijn ook nog eens zeer praktisch en multifunctioneel. Olijfhout is een zeer duurzaam soort hout wat jaren lang mee kan gaan.

Verder staat de houtsoort bekend om zijn robuuste hardheid en olieachtige afwerking. Mede hierdoor zijn de planken zeer gemakkelijk in onderhoud. Elke plank is uniek met een eigen patroon en verhaal, hierdoor zal het artikel ook echt van jou zijn. Niemand anders op de wereld zal een identieke plank hebben.

Veelgestelde vragen

Bij Alaeon verkopen wij alleen de merken met de hoogste kwalitet olijfhouten producten. Zo hebben wij olijfhouten artikelen van de merken SOLTAKO, Olivenholz Erleben, Medina Mood en Polyflame Sas.

Een olijfhouten artikelen schoonmaken is zeer gemakkelijk. Wij raden je dan ook aan om het volgende stappenplan te gebruiken:

 

  1.  Zet de kraan aan op een warme temperatuur en spoel het artikel zo schoon mogelijk.
  2. Pak een zachte spons of borstel en schrob het oppervlak zachtjes schoon. Wij raden je aan om een beetje milde zeep te gebruik.
  3. Spoel het artikel grond af met warm water
  4. Pak een doek en droog de plank zo snel mogelijk af. Het is belangrijk dat het water niet in het artikel trekt. Hiermee kun je het artikel beschadigen.
  5. Zorg ervoor dat de plank volledig droog is voordat je hem weer opbergt.
  6. Behandel de plank regelmatig met een voedelveilige olie zoals minerale olie of bijenwas om het hout geconditioneerd te houden en uitdroging te voorkomen. Ook olijfolie is hier zeer geschikt voor!

Alle artikelen in onze winkel zijn gemaakt van olijfhout afkomstig uit Tunesië.

Een olijfhouten borrelplank staat bekend om zijn duurzaamheid, schoonheid en antibacteriële eigenschappen. Het robuuste hout van de olijfboom is zeer dicht waardoor het minder snel beschadigd en dus langer mee zal blijven gaan. Verder het elke plank een eigen patroon wat de borrelplank dus zeer uniek maakt. je kunt ervan uit gaan dat er geen één dezelfde plank op de wereld is. Verder bevat olijfhout natuurlijke oliën die een zeer sterke weerstand bieden tegen bacteriën. Hierdoor is het een zeer hygiënische optie voor het serveren van verschillende soorten voedsel. En last but not least, olijfhout een een prachtig stuk materiaal wat gegarandeerd gesprekstof oplevert wanneer je met vrienden en familie bent.

Nee. Houd het olijfhout ten alle tijden buiten de vaatwasser. De hoge temperaturen en sterke waterstralen zullen er zeer waarschijnlijk voor zorgen dat het hout beschadigd en uiteindelijk zal barsten of vervormen. Wij raden je dan ook aan om de plank met de hand te wassen en daarna grondig af te drogen. Bekijk de vraag ‘hoe maak ik mijn olijfhouten borrelplank schoon’ voor de volledig schoonmaakinstructies.

Olijfhout valt altijd op tussen de andere soorten hout. Dit is omdat olijfhout bijzonder duurzaam is en een zeer unieke textuur heeft. Verder heeft olijfhout rijke kleurschakeringen die verschillen bij andere soorten hout. Olijfhout heeft een dichte graanstructuur die ervoor zorgt dat er minder vloeistoffen en geuren in het hout trekken. Visueel overtreft olijfhout alle soorten hout. De golvende patronen komen nergens anders zo mooi naar boven als bij olijfhout. Dit zorgt er ook voor dat elk product uniek is terwijl andere soorten houd meestal vrij identiek aan elkaar zijn. Olijfhout voelt vaker wat zwaarder en solider aan dan andere houtsoorten wat een duidelijk gevoel van kwaliteit geeft.

00
Dagen
00
uren
00
Minuten
00
Seconden