Gratis verzending boven €35,-
Gratis retourneren
Levering binnen 2 dagen
Gratis verzending boven €35,-
Gratis retourneren
Levering binnen 2 dagen

Veelgestelde Vragen Over Verzending

Heb jij vragen over de verzending van jouw product? Wij hebben alvast de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Onze producten worden snel geleverd! We streven ernaar om bestellingen binnen 2 dagen te bezorgen, zodat jij snel van jouw olijfhouten producten kunt genieten.

Retourneren bij ons is gratis, en we staan graag voor je klaar om te helpen bij het vinden van een oplossing als je niet volledig tevreden bent met de aankoop. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over ons retourbeleid of als je hulp nodig hebt bij een retourzending.

Wij bezorgen onze goederen via DHL, een gerenommeerde vervoerder. Wat ons extra trots maakt, is dat DHL onze levering geheel klimaatneutraal maakt. DHL investeert in maatregelen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren en de CO2-uitstoot te compenseren, zodat jouw bestelling op een milieuvriendelijke manier wordt bezorgd.

U kunt uw product retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

We bezorgen momenteel alleen binnen Nederland. Onze diensten en verzending zijn beperkt tot adressen binnen Nederland, en we bieden geen internationale bezorging aan. We streven ernaar om onze producten en services in de toekomst uit te breiden, dus houd onze website in de gaten voor eventuele updates over internationale verzending.

Ja! nadat wij jouw bestelling hebben aangemeld krijg je een track&trace code op de mail toegestuurd.